Tuesday the 10th - - Joomla 3.5 Templates

 soundbed full 700x600    Soundbed soundbed

Het Soundbed instrument heeft de afmeting van een massage tafel en heeft 50 snaren die op een speciale manier zijn vervaardigt en op een speciale manier gestemd. De trillingen die door de klankkast worden versterkt openen voor u een nieuwe dimensie in uw geluidsbeleving. Het Soundbed wordt succesvol ingezet bij Yoga & Wellness centra. Een therapeut bespeelt de snaren terwijl u als ontvanger langzaam in een diepe vorm van ontspanning, verwondering en dankbaarheid komt. 

Wat is Geluid??

Je luistert naar een bepaald geluid en je voelt liefde, je luistert naar een bepaald geluid en je wordt vrolijk of je luister naar een bepaald geluid en je wordt agressief. Dit is heel gewoon een waarheid. Geluid heeft niet allen een effect op je emoties maar veranderd ook de samenstelling van je lichaam. Door het geluid van het soundbed maak je een transformatie door, die op je doorwerkt. 

wilt u kijken hoe het in zijn werk gaat klik hier voor een korte demonstratie  


de Sound sessie
Na een kort persoonlijk intake gesprek, gaat u als ontvanger liggen op het oppervlak van het soundbed. U ervaart een rijke hoeveelheid overtonen en geluiden die doordat u op de klankkast ligt diep doordringen in elke cel van uw lichaam. Deze ervaring brengt u een ongekende nieuwe geluidservaring en verfrist en ververst uw hele systeem, mentale, emotionele en fysieke gesteldheid. Het lost blokkades op en verdrijft trauma's. U voelt zich na een behandeling van 40 minuten als herboren en het laat een gevoel van harmonie en een prettige stemming bij u achter.

Kosten zijn 35 € voor een soundbed sessie van 40 minuten 

Voor meer info en het maken van een afspraak:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0235359852